This event is sold out

Over dit evenement

Een vliegende start van het schooljaar met LessonUp!

Wij hopen dat je na deze vakantieweken lekker bent uitgerust en zin hebt in het nieuwe schooljaar. Dit is een mooi moment om iets nieuws te proberen in de klas, om je leerlingen te verrassen en/of je collega's te inspireren.

Dat kan met LessonUp! Maak een vliegende start door voor het eerst les te geven met LessonUp of promoveer jezelf tot gevorderd gebruiker, bijvoorbeeld door vaker te differentiëren met LessonUp. Om je hiermee te helpen, nodigen wij je van harte uit voor de LessonUp regiobijeenkomsten.

In het totaal organiseren we 5 regiobijeenkomsten met een middagvullend programma, waar jij een beginners workshop of een gevorderde workshop kunt volgen, ervaringen kunt uitwisselen en het team achter LessonUp kunt ontmoeten.

Bij alle sessies en workshop wordt een directe transfer naar LessonUp gemaakt. De kosten zijn €95 per deelnemer (early-bird €75, tot 16 Augustus 2018). Voor lunch, thee, koffie én wifi is gezorgd. 

De workshops

Beginnen met LessonUp

In deze workshop leer je de basisfuncties van LessonUp, zodat je de volgende dag al je lessen kunt verrijken. Aan bod komen o.a. het maken en geven van je eerste les met LessonUp en werken met de interactieve elementen. Je gaat kijken op welke manier je materiaal dat reeds in LessonUp beschikbaar is, kunt aanpassen en inzetten in je eigen les. Tevens leer je op welke manier je lessen kunt delen met je leerlingen, zodat zij ook thuis het lesmateriaal kunnen gebruiken. Aan het eind van deze sessie ben je geen beginner in LessonUp meer!

Deze workshop is gericht op de beginnende gebruiker van LessonUp

De volgende stap in LessonUp

LessonUp is een platform waarmee je op een eenvoudige manier digitale didactiek kunt inzetten. Zo kun je de interactieve elementen in LessonUp (de quiz, open- én sleepvragen of het woordweb) en de multimediale onderdelen op tal van verschillende manieren gebruiken in een klassikale- en gedeelde les, maar ook in een toets. In deze workshop ontdek je hoe jij hiermee kunt variëren voor jouw vak, zodat je je leerlingen nog beter maatwerk kunt bieden. Tevens leer je in deze workshop nog meer uit LessonUp te halen als het gaat om layout en opbouw. Je zal in deze sessie nét iets anders werken met afbeeldingen, kleuren en componenten. Je ontdekt waar je online mooi en rechtenvrij materiaal kunt vinden en inzetten.

Deze workshop is gericht op de ervaren gebruiker van LessonUp

 

Contact
info@lessonup.nl
0612345678
ECI Roermond
ECI 13
6041 MA Roermond
NL